בנוסף לשיתוף המיקום עם חברים, מפות Google נותנת כעת התראות כאשר משתמש מגיע או עוזב מקומות. הנה איך להגדיר את זה.
כמה זה שנה של וואו
משתמשים יכולים כעת לקבל התראות על מיקומי החברים שלהם גוגל מפות . תכונה זו נהדרת לדעת היכן חברים נמצאים בעת מפגש איתם. זה גם יכול להיות תכונת בטיחות נהדרת לראות מתי חברו חזר הביתה בשלום לאחר בילוי לילי. או אם הם נפגשים עם זר לדייט.
גוגל הציגה תכונה דומה עוד בחודש מאי. משתמשים יכולים לשחרר סיכה ולשתף את המיקום הזה עם חברים. זה עבד בצורה דומה לתכונת שיתוף המיקום. כדי להטביע סיכה, המשתמשים יבחרו נקודה במפה והחזיקו, ואז בוחרים את הכתובת ומשתפים אותה עם איש קשר. זה היה כלי שימושי לשתף היכן יהיה מקום המפגש. תכונת השיתוף הלכה רחוק יותר מזה.
קשור: כיצד להציג מחירי אגרה במפות גוגל
זוהי תוספת לתכונת שיתוף המיקום. לאחר שמשתמש שיתף את המיקום שלו, הוא יכול להגדיר התראות מתי המיקום של אותו אדם משתנה. עבור אל גוגל אפליקציית מפות ובחר את המשתמש ששיתף את מיקומו. לאחר מכן בחר 'הוסף' לצד 'התראות'. מכאן, המשתמש יכול לבחור לקבל התראה כאשר המשתמש מגיע או עוזב מקומות מסוימים. בחלק העליון, בחר את המיקום. יופיע חלון קופץ המבקש מהמשתמש לשמור את ההודעה. ואז בתחתית, החלף אם לקבל התראה כשהם מגיעים או עוזבים.
קבל התראות כאשר מיקום מעודכן נשלח לחברים
לא רק שהמשתמש יכול לקבל מיקומים של המיקומים המעודכנים של החברים שלו, אלא שהוא יכול גם לראות מתי המיקום שלו נשלח לאחרים. ראשית, חזור לאפליקציה. לאחר מכן, בחר את תמונת הפרופיל ולחץ על 'הגדרות'. לאחר מכן, גלול מטה אל 'התראות' ולאחר מכן 'מיקום ופרופיל'. לאחר מכן, בחר 'שיתוף מיקום של Google (אתה).' משתמשים יכולים לבחור להפעיל, לכבות התראות או רק באפליקציה.
על המשתמשים לשים לב שהם יכולים לקבל התראות רק כאשר מישהו כבר שיתף את מיקומו איתם. לאחר מכן, המשתמש יקבל הודעת דחיפה מה- גוגל מפות אפליקציה ואימייל. הם יקבלו גם מיילים חודשיים חוזרים אם שיתוף המיקום יישאר לטווח ארוך. כאשר משתמש רוצה להפסיק לשתף את המיקום שלו, כל שעליו לעשות הוא לחזור לאפליקציה ולבחור 'שיתוף מיקום', הקש על המשתמש ובחר 'עצור'. בנוסף, הוא יכול גם 'לבקש' את המיקום של אותו איש קשר. דרך ל.
הבא: כיצד לבדוק תנועה בזמן אמת במפות Google
מָקוֹר: גוגל
תאריך שחרור של משחקי הכס משחקי הכס 2