כיצד לבדוק מי צילם צילום מסך של סיפור Snapchat שלך

איזה סרט לראות?
 

בעוד שסיפורי Snapchat נעלמים, משתמשים אחרים תמיד יכולים לצלם צילום מסך של סיפור של מישהו אחר. הנה איך לבדוק אם יש צילומי מסך.





סנאפצ'ט משתמשים יכולים לבדוק בקלות מי צפה או צילם צילום מסך של סטורי דרך הגדרות האפליקציה. באופן כללי, Snapchat נועד להיות שירות מאובטח וממוקד פרטיות וניתן לראות זאת ברבים מהפיצ'רים, כמו כיצד Snaps ו-Stories נעלמים לאחר פרק זמן מסוים. עם זאת, אם משתמש אחר מצלם צילום מסך של חלק מה-Snaps בסיפור או כולם, הם יכולים בסופו של דבר להימשך זמן רב יותר ממה שהפוסטר המקורי עשוי לצפות.






אפליקציית Snapchat התרחבה עם הזמן וכוללת כעת תכונות פופולריות רבות , וסיפורים הוא אחד מהם. בעוד שמשתמש יכול ליצור Snap, סיפור מאגד אוסף של Snaps של המשתמש ומשמיע אותם לפי הסדר שהם נוצרו. בעיקרו של דבר, הם מהווים ציר זמן הניתן לצפייה של Snaps של משתמש. משתמשים אחרים יכולים לצפות בסיפור של מישהו כמה פעמים שהם רוצים, אבל הם נמחקים אוטומטית לאחר עשרים וארבע שעות.



קָשׁוּר: כיצד להקליט בסנאפצ'ט מבלי להחזיק את הכפתור

Snapchat מספקת למשתמשים אוֹפְּצִיָה כדי לראות מי צפה או צילם צילום מסך של סיפור וניתן לבדוק את שניהם באותו חלק. פשוט עברו לדף הפרופיל של החשבון על ידי הקשה על הסמל בפינה השמאלית העליונה. ברגע שאתה נמצא בדף, הקש על הסיפור שלי ולאחר מכן החלק למעלה על המסך. לאחר מכן תוצג למשתמש רשימה של משתמשים שצפו או צילמו צילום מסך של הסיפור. לעיון, האפליקציה תדגיש את אלה שצילמו במיוחד צילום מסך, וכך יהיה קל יותר לראות מי צפה ומי צילם את הסיפור.






בדיקת מגבלות ושינוי הרשאות Snapchat

ישנה הגבלה על בדיקת מי צפה או צילם צילום מסך של סטורי, מכיוון שהרשימה שנוצרה על ידי Snapchat כוללת רק 200 משתמשי Snapchat לכל היותר. זה יכול להוות בעיה עבור כל חשבונות עם רמות גבוהות יותר של מעורבות, מכיוון שהם יוכלו לראות רק את 200 המשתמשים הראשונים שצפו בסטורי, שלא לדבר על צילום מסך. עם זאת, משתמשי Snapchat יכולים לבדוק למי יש הרשאה לצפות בסטורי ולבצע התאמות, במידת הצורך



שיר מאיך פגשתי את אמא שלך

באופן כללי, רק משתמשי Snapchat שנוספו על ידי הפוסטר המקורי צריכים להיות מסוגלים לצפות בסיפור. כדי לבדוק למי יש הרשאה כרגע, פתח את דף הפרופיל והקש על סמל ההגדרות (גלגל שיניים). גלול מטה אל מי יכול ולאחר מכן הקש על הצג את הסיפור שלי אוֹפְּצִיָה. ברגע שהוא כאן, המשתמש יכול לבחור אם סיפורים יכולים להיראות על ידי כולם או רק על ידי חברים. Snapchat מציע גם א המותאם אישית אפשרות המאפשרת למשתמשים לצמצם את הרשימה של מי שיכול לצפות בסיפור (ולפי שיוך, לצלם צילום מסך) על ידי בחירת סנאפצ'אטרים ספציפיים.






הבא: האם Snapchat יכול לראות את התמונות שלך?



מָקוֹר: סנאפצ'ט