מחיקת חשבון Snapchat היא די קלה, אבל ביטול זמני של חשבון זה עשוי להיות אפשרות מתאימה יותר. הנה מה שאתה צריך לדעת.
במקום למחוק א סנאפצ'ט חשבון לחלוטין, המשתמשים יכולים פשוט לבטל את החשבון שלהם במקום זאת. עם זאת, יש כמה נקודות שכדאי להיות מודע להן כאן, כולל איך עובד תהליך הביטול (והמחיקה) של Snapchat. יש גם עניין של כמה זמן המשתמש צריך להפעיל מחדש את חשבון Snapchat שלו לפני שהוא ייעלם לתמיד.
Snapchat נשארה פלטפורמה פופולרית מאוד לאורך השנים, וזאת למרות התחרות המוגברת במרחב המדיה החברתית. בעוד ששאר ה'חברות הגדולות' נוטות להציע תכונות שונות ולשרת מטרות שונות, חלק מהפערים הללו נסגרו. הדוגמה הברורה ביותר לכך היא סיפורי Snapchat. בעוד שסיפורי Snapchat היו רעיון מקורי, מאז הוא הועתק ושוכפל באינסטגרם, פייסבוק, וואטסאפ ואפילו טוויטר למשך זמן מה.
קָשׁוּר: איך להפסיק אנשים אקראיים להוסיף אותך לסנאפצ'ט
בין אם זה לנסות כמה מהתכונות המתחרות האלה או סתם לקחת הפסקה מסנאפצ'ט, משתמשים יכולים די בקלות לבטל חשבון Snapchat שלהם על בסיס זמני. למעשה, ביטול הפעלה של חשבון אינו שונה ממחיקת אחד בעיני Snapchat, כאשר תהליך הביטול הוא הצעד הראשון לקראת מחיקת חשבון. כדי למעשה להכניס חשבון Snapchat למצב מושבת, המשתמש יצטרך להיכנס לפורטל האינטרנט של Snapchat עם שם המשתמש (או האימייל) והסיסמה הרגילים שלו. לאחר הכניסה, למשתמש תהיה אפשרות למחוק את חשבונו. למרות שזה נשמע סופר קבוע, זה לא.
כיצד פועלים השבתה ומחיקה (וכמה זמן יש לך)
בין אם רוצים לבטל זמנית חשבון או למחוק אותו לצמיתות, הצעד הראשון הוא לסמן את החשבון למחיקה באמצעות השלבים שלמעלה. לאחר שתסיים, החשבון יכנס אוטומטית למצב מושבת. במהלך תקופה זו, החשבון לא יכול לתקשר עם משתמשים אחרים בפלטפורמה. תקופת ההשבתה נשארת בתוקף למשך 30 יום, ולאחר שהתקופה הזו הגיעה לסיומה, החשבון נמחק. בקיצור, כל מי שמבטל זמנית חשבון Snapchat יכול להשאיר אותו מושבת רק למשך 30 יום לכל היותר. לאחר ש-30 הימים הללו חלפו, אי אפשר לקבל חזרה גישה לחשבון.
מתי מוכן לחזור לעולם של Snapchat שוב , התהליך די פשוט ואינו דורש אפילו את פורטל האינטרנט. במקום זאת, פשוט התחבר שוב לאפליקציית Snapchat וזהו. Snapchat מציינת שיכולות לחלוף עד 24 שעות עד שחשבון עובר ממושבת להפעלה מחדש, כך שמשתמשים לא ירצו לעזוב אותו עד היום האחרון ממש כדי להפעיל מחדש את החשבון. ובניגוד לביטול ההפעלה, לא ניתן להשתמש בכתובת אימייל כדי להיכנס חזרה לאפליקציה ולהפעיל מחדש את החשבון. במילים אחרות, תצטרך להשתמש בשם המשתמש האמיתי של Snapchat יחד עם הסיסמה, אז אולי כדאי לרשום מה הם לפני השבתת החשבון.
וזה כל מה שיש בזה. Snapchat מציינת שזה 'עשוי לשמור כמה נתונים אישיים' עבור חשבונות שנמחקו, אבל זה הכל דברים מינוריים. כפי שמסבירה Snapchat, 'לדוגמה, נשמור מידע על כל רכישה שביצעת דרך Snapchat, וכאשר הסכמת לתנאי השירות ומדיניות הפרטיות שלנו.' התנאים המשפטיים נשמרים, אך כל התמונות, החברים והנתונים האישיים האחרים שלך נמחקים יחד עם החשבון שלך. בגלל זה, מומלץ לגבות תמונות/סרטונים של Snapchat לאפליקציה אחרת (כמו Google Photos או iCloud Photos) כדי לוודא שאתה עדיין יכול לגשת אליהם גם כאשר סנאפצ'ט החשבון מת ונעלם.
הבא: מה קורה לזכרונות שלך כשאתה מוחק Snapchat?
מָקוֹר: סנאפצ'ט