כיצד לבטל שליחת הודעות ב-Facebook Messenger

איזה סרט לראות?
 

משתמשי פייסבוק יכולים לקחת בחזרה לצמיתות הודעות שלא התכוונו לשלוח משיחות Messenger, אבל יש מגבלות לתכונה.





כֹּל פייסבוק המשתמש כנראה נאלץ לעבור את הזוועה של שליחת הודעה בלי כוונה לאיש קשר ב-Messenger שנועדה למישהו אחר, מה שהופך את זה לטוב שהחברה מאפשרת את האפשרות לקחת בחזרה צ'אטים שגויים ולבטל אותם מנקודת מבטו של אחד או כל הצדדים המעורבים בשיחה. במקום להשבית לחלוטין את Facebook Messenger מתוך מבוכה, משתמשים יכולים להציל פנים באינטרנט, עם כמה אזהרות מקובלות.






ה 'בטל שליחה' אפשרות זמינה לשימוש דרך לשונית Messenger של פייסבוק בפלטפורמה הראשית דרך אפליקציית שולחן העבודה. ניתן לגשת אליו גם דרך messenger.com כמו גם האפליקציות לנייד של Messenger ב-iOS ואנדרואיד. כאשר הודעה בשרשור צ'אט בפייסבוק אינה נשלחת, הודעה המצהיר כי אדם לא שלח הודעה תחליף את בועת הצ'אט שנמחקה. אנשים הנכללים בשיחה עדיין יראו את ההודעות הנעדרות הללו מתועדות בהיסטוריית הצ'אט, אך לא יוכלו לקרוא את ההודעה המקורית אלא אם כן קראו אותה במקרה לפני המחיקה. זה שונה ממצב ההיעלמות של Facebook Messenger, המאפשר למשתמשים לתקשר מבלי שהודעות יאוחסנו בארכיון בהיסטוריית הצ'אט בזמן שהתכונה פעילה.



קָשׁוּר: כיצד לשלוח הודעות WhatsApp במחשב שלך

לפי TechCrunch , היכולת לבטל שליחת הודעות זמינה מאז 2018, אבל אז למשתמשים היו רק עשר דקות לאחר מסירת הודעה לקחת אותה בחזרה; לאחר מכן, הוא נרשם לצמיתות. כעת, משתמשים יכולים לצמיתות 'בטל שליחה לכולם' ו להסיר הודעות מעיני כולם, או פשוט הסתירו הודעות שהם כבר לא רוצים לראות בעצמם על ידי בחירה 'בטל את השליחה בשבילך'. כדי לעשות זאת בדפדפן אינטרנט שולחני, עבור אל facebook.com, לחץ על סמל Messenger בפינה השמאלית העליונה של הדף ובחר שיחה. לחלופין, עבור ישירות אל messenger.com ופתח שרשור שיחה. לחץ על סמל שלוש הנקודות שליד בועת ההודעה כדי למחוק ולבחור 'בטל שליחה'. לבחור בין 'בטל שליחה לכולם' אוֹ 'בטל את השליחה בשבילך'. לאחר שנעשתה בחירה, לחץ על 'בטל שליחה'.






בטל שליחת הודעה או פשוט הסר אותה מהתצוגה

משתמשים יכולים גם להפעיל את אפליקציית Messenger בטלפונים הניידים שלהם ולפתוח שרשור צ'אט שממנו הם רוצים למחוק הודעות. מצא את בועת הטקסט להסרה, לחץ עליה לחיצה ארוכה עד שצצות אפשרויות. משתמשי אנדרואיד יכולים להקיש 'בטל שליחה' ולבחור בין 'בטל שליחה לכולם' אוֹ 'בטל את השליחה בשבילך'. בעלי אייפון צריכים להכות 'יותר' לפני הבחירה 'בטל שליחה,' לאחר מכן 'בטל שליחה לכולם' אוֹ 'בטל את השליחה בשבילך'.



עבור חלק ממשתמשי פייסבוק, בורות יכולה להיות אושר מוחלט. במקום שצריך לחסום מישהו ב-Messenger , אנשים יכולים להשתמש ב 'בטל את השליחה בשבילך' אפשרות ולשכוח שהם אי פעם שלחו הודעה למישהו מבלי לקחת בהכרח את ההצהרה בחזרה ואת היכולת של משתמש פייסבוק אחר עדיין לראות את ההודעה. שים לב לזה למרות Facebook Messenger מאובטח בעיקרו , צ'אטים שנמחקו עדיין יכולים להיכלל בדוחות כאשר משתמש או מישהו בצ'אט מוריד עותק של נתוני הפייסבוק שלהם. זה יגיד שהודעות לא נשלחו בצ'אט, ולא מה שההודעות אמרו במקור. בנוסף, זה אפשרי גם אחר פייסבוק ייתכן שמשתמשים כבר ראו או העבירו הודעה לפני שהיא נמחקה.






הַבָּא: כיצד למצוא ימי הולדת של חברים בפייסבוק (אייפון, אנדרואיד ומחשב)



מָקוֹר: פייסבוק , TechCrunch